Tijdens een spetterende bijeenkomst in Martiniplaza in Groningen is onder grote belangstelling Variass uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2007 in de provincie Groningen.
De heer Hans Alders, Commissaris van de Koningin van de Provincie Groningen, reikte de Abel Tasman penning uit aan directeur Henk Smid. Dit als waardering van de ondernemingsgeest van Variass. Henk Smid: “Ik ben ontzettend trots dat we deze prijs hebben gewonnen en de eer gaat uit naar alle medewerkers van Variass, want gezamenlijk hebben we dit bereikt! Daarbij is de prijs een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”
De jury onder voorzitterschap van de Gedeputeerde van Economische Zaken, de heer J.C. Gerritsen, omkleedde haar besluit om Variass tot winnaar uit te roepen ondermeer met de volgende redenen. Variass is een bedrijf dat op zowel regionale, nationale als internationale markten opereert, het is een innovatief bedrijf dat zich in een economische zware periode staande heeft weten te houden. Daarnaast heeft het bedrijf zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld; van assembleur tot producent en systeem toeleverancier.
www.ondernemingsprijs.nl  
Publicatiedatum: 22-06-2007