Henk Smid zal op 1 januari 2024 terugtreden als CEO van de Variass Group. Gelukkig blijft al zijn kennis en ervaring nog voor ons beschikbaar, want hij zal een actieve rol gaan nemen in de RvC van Variass en het zusterbedrijf AME.

Het managementteam en alle Variass medewerkers willen Henk bijzonder bedanken voor zijn visie, inzicht en tomeloze inzet voor Variass. In de bijna afgelopen 35 jaar waarvan de laatste 25 jaar dat Henk de organisatie heeft geleid zijn we uitgegroeid tot een succesvolle hoogwaardige en technologische organisatie met een grote toegevoegde waarde voor de klant. Henk heeft zijn besluit een stap opzij te doen al een tijd geleden bij ons aangekondigd. Daardoor zijn wij samen in staat geweest om een optimale invulling te realiseren en was er ruimte voor een zorgvuldige overdracht.

“De afgelopen decennia hebben we het bedrijf continu verbeterd en een grote klantwaarde kunnen creëren door ons aan te passen aan de veranderende markt”, zegt Henk. “Een proces van continue innoveren, automatiseren, robotiseren en digitaliseren. En dat met een fantastische groep mensen met passie, betrokkenheid, gedrevenheid en langdurige ervaring. Ik ben trots op Variass!”

Reinier Beltman zal de nieuwe CEO van de Variass Group worden. Het huidige managementteam van Variass zal, zoals al meerdere jaren het geval is, het dagelijkse management invullen. De huidige Operations Manager, Nico van der Dussen zal doorschuiven als General Manager.