Het ontwikkelen van complete elektronische en mechatronische maatwerkoplossingen om de ambitie van klanten te realiseren. Daar is Variass sterk in. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor industrialisatie, serieproductie en life cycle management. We zijn een fast follower die zich aanpast aan de klantwens.

Onze toegevoegde waarde zit in onze unieke kennis, hoge kwaliteitsstandaard, betrouwbare levering en hoge mate van flexibiliteit. We wegen risico’s zorgvuldig af en zetten kansen om in mogelijkheden.

Met een no-nonsense aanpak doen we wat klanten van ons verwachten: innoveren en altijd zoeken naar mogelijkheden om onze oplossingen nog beter en efficiënter te maken. Daarbij investeren we bewust in duurzame relaties met onze omgeving en de mensen met wie we werken. Want de mensen van Variass maken het echte verschil!

Dit alles vormt ons DNA: de professionaliteit van een grote organisatie, de flexibiliteit van een kleine onderneming en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Het geeft ons de mogelijkheid om op onze manier de wensen van klanten te realiseren. Onze oplossingen volgen uw wensen.

We enable your succes!

Henk Smid, CEO

 

Variass Group

De Variass Group is een private onderneming bestaande uit vier complementaire bedrijven met elk hun eigen specialisaties en verantwoordelijkheden. Productievestigingen zijn er in Drachten en Veendam. De groep opereert als system supplier en organiseert een intensieve samenwerking, onderling en met de keten. Daardoor is het resultaat meer dan de som der delen.

Variass Development B.V.
Variass Development richt zich met een veelzijdig team van vijftien engineers, in nauwe samenwerking met de klant, op de ontwikkeling en industrialisatie van klantspecifieke producten op het gebied van elektronica en mechanica.

Variass Electronics B.V.
Variass Electronics is een EMS-bedrijf (Electronics Manufacturing Services) voor klantspecifieke en professionele industriële elektronica in kleine en middelgrote series met een hoge variëteit.

Variass Medical Systems B.V.
Variass Medical Systems richt zich als gecertificeerd system supplier op de medische- en hightechmarkten. Met veel kennis op het gebied van medische toepassingen en producten, richtlijnen en technische normen, ligt onze focus op niet invasieve medische en analyse producten.

Variass Systems B.V.
Variass Systems richt zich als system supplier (PCBA en box building) specifiek op de defensie en security markt. Het betreffen high-mix, low-volume en high-complexity producten welke conform IPC klasse 3 worden samengesteld.

 

Privacy statement Variass Group