Variass is uitgeroepen tot de op één na beste toeleverancier van Nederland. Daarmee behoren we tot de top van toeleveranciers in ons land. Directeur Henk Smid kreeg de prijs uitgereikt in het ING-hoofdkantoor in Amsterdam, door juryvoorzitter William Smit, directeur van DBSC Consulting en de uitgever van het organiserende en gezaghebbende blad LINK Magazine.
We zijn zeer ingenomen met de prijs van de Dutch Industrial Supplier Awards.“We zijn er vooral zo blij mee, omdat de kandidaten voor deze prijs door de klanten zelf worden voorgedragen. Dus op basis van presteren. En dat geeft een heel goed gevoel, vooral omdat we deze classificering ook al in 2003 hebben gekregen. Er waren in totaal 106 bedrijven genomineerd voor de beste tweedelijns toeleverancier. Uit het juryrapport bleek dat we nipt tweede zijn geworden achter Schaeffler Nederland uit Barneveld.
De prijs sluit naadloos aan bij onze doelstelling. Henk Smid: “We hebben enkele jaren geleden in onze strategie opgenomen dat we tot de top van industriële toeleveranciers in ons land willen behoren. Het is een geweldige prestatie van onze medewerkers, er is hard voor gewerkt.”
De bedrijven zijn beoordeeld op kwaliteit, logistiek, technologie en kosten. Dit gebeurde aan de hand van een compacte versie van de Demand Chain Navigator, waar ook een kwalificatie wordt gegeven van de mate waarin uitbesteder en toeleverancier bij elkaar passen. Ook zijn financiële criteria in de beoordeling meegenomen. De jury van professionals roemde de klanttevredenheid bij Variass.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Variass Electronics, de heer Henk Smid, tel. 0598-619475.
Publicatiedatum: 26 september 2005