Zoals u van Variass gewend bent leveren wij als System Supplier,  diensten van een zeer hoge kwaliteit. Wij hebben dan ook gemeend u in de gelegenheid te stellen om te genieten, van een kopje koffie met dezelfde hoge kwaliteit.
Wij hebben daarvoor de specialist CasaBarista voor ingehuurd. Elk kopje koffie wordt vanuit de mobiele koffiebars door de Barista handmatig vers bereid. Daarom kunnen alle koffiesoorten volledig op u wens worden gezet.  Wilt u de koffie wat milder, of een voller kopje, of wat meer melk en schuim, of een échte Italiaanse ristretto? De Barista zet voor iedere bezoeker van onze stand een verse consumptie in een handomdraai.
Zo kunt u onder genot van een lekker kopje koffie bespreken wat wij voor u kunnen betekenen als System Supplier met eigen EMS activiteiten.
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek in onze stand 8F 067 in Hal. De entree is gratis bij voorregistratie, u kunt zich hier aanmelden. 
Op Electronics & Automation 2011,  zijn ruim honderddertig stands te vinden van toonaangevende vertegenwoordigers uit de clusters equipement voor productie, elektronicacomponenten, test & measurement, elektronicaproductie en elektronicaontwikkeling.