NEVAT is opzoek naar mensen met ‘Ideas Worth Spreading’. Heb jij een fantastisch idee dat het perspectief op de maakindustrie volledig gaat veranderen? Meld je dan aan voor de Talent Hunts op 1 november. Ideeën die innovatief en baanbrekend zijn, ideeën die uiteindelijk de markt van de maakindustrie radicaal kunnen veranderen. En met name ideeën die nieuw en verrassend zijn. Op basis van de TEDx formule wil NEVAT mensen met dit soort ideeën een kans geven om hun verhaal te doen.

Waarom pitchen?

Met Talent Hunts geven we je de kans om jouw pitch te doen tegenover een toonaangevend publiek van topleveranciers en OEM’s uit de maakindustrie van Nederland. We willen onderlinge samenwerking en innovatie stimuleren door de juiste partijen samen te brengen, jouw idee wordt meteen zichtbaar bij een grote en relevante doelgroep.

Als bonus zullen de twee beste pitchers (gekozen door publiek en een jury) hun idee pitchen tijdens het evenement ‘Celebrate Exponentialtiy’ in Grand Hotel Huis ter Duin op 9 december. Met professionele coaching wordt je naar het hoofdevenement toegeleid en helpen we je met je presentatievaardigheden en het aanscherpen van je verhaal.

Verbinding zorgt voor innovatie

We geloven erin dat deze ideeën de scheiding tussen verschillende sectoren, maar ook tussen klant en opdrachtnemer kan doorbreken. Samen bepalen wij de toekomst van de maakindustrie. De nadruk ligt tijdens de Talent Hunts op het verder ontwikkelen van innovaties van het vinden van nieuwe mogelijkheden en samenwerkingspartners.

Aanmelden

Ben jij of ken jij een potentiële spreker die een fantastisch idee heeft, een nieuwe technologie heeft ontwikkeld of een bepaalde blik/kennis heeft op bestaande technologieën of ontwerpen die perspectieven kan veranderen? Dan zijn we opzoek naar jou! Meld jezelf óf een ander aan vóór 18 oktober via onderstaande link. Je kunt je ook aanmelden om in het publiek te zitten. Daarmee heb jij invloed op het programma van 9 december.
http://www.talenthunts.nl

Locatie, datum en tijd

De Talent Hunts vindt plaats op 1 november. De inloop start om 15.30, om 16.00 begint het programma en om 19.00 eindigt de borrel. Het zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van FME op de Zilverstraat 69 in Zoetermeer. Je kunt je ook aanmelden om als publiek aanwezig te zijn.