Op 16 september a.s. vindt de eerste editie plaats van het EMS Congres voor de elektronica-industrie. De bijeenkomst wordt gehouden in het KNVB centrum te Zeist en het centrale thema van de dag is ‘’het businessmodel van de toekomst”.

Het congres wordt georganiseerd door de EMS-groep (Electronic Manufacturing Services) van NEVAT (Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering). Het doel van de dag is om alle partijen die actief zijn binnen de professionele elektronicabranche bij elkaar te brengen. Dus zowel OEM-bedrijven, EMS-bedrijven, toeleveranciers als dienstverleners.

Het businessmodel van de toekomst is een onderwerp dat mij persoonlijk al enige tijd bezig houdt. Wat zijn de trends binnen de toeleverende industrie en wat betekent dit voor de elektronicabranche? Wat verlangt een OEM-bedrijf van haar EMS-toeleverancier? Tijdens het congres wisselen we hierover uitgebreid van gedachten. Daarnaast komen ook andere onderwerpen aan de orde op het gebied van techniek, sales, inkoop en logistiek. Een breed programma dus voor zowel directie, technici als commercie/sourcing.

Meer congres informatie kunt u vinden in de brochure die u hier kunt downloaden, of op de website van de NEVAT.

Ik verheug me erop u te mogen begroeten op 16 september!

Henk Smid
Voorzitter NEVAT EMS
Publicatiedatum: 16-08-2008