Met de Dutch Industrial Suppliers Awards 2003 zal Link Magazine dit jaar weer de beste Nederlandse industriële toeleverancier onderscheiden. Op 3 september zullen de beste 1st tier supplier (1e lijnsuitbesteders) en de beste 2nd tier supplier (2e lijnsuitbesteders) deze prijs ontvangen. Variass Electronics is genomineerd voor de 1st tier supplier.
De verkiezing Dutch Industrial Suppliers Awards 2003 maakt onderdeel uit van het symposium “Samenwerking in uitbesteding – Toekomstig ketendenken vanuit historisch perspectief” dat op 3 september gehouden wordt in het hoofdkantoor van de ING Bank in Amsterdam. Het is de tweede maal dat deze prijs beschikbaar wordt gesteld. De winnaar van beide prijzen wordt bepaald door twee verschillende jury’s. Een panel van vertegenwoordigers van original equipment manufactures (oem’ers) beslist wie de winnaar wordt in de categorie 1st tier supplier, de tweede jury bestaande uit representanten van eerstelijnsuitbesteders bepaalt de winnaar voor de 2nd tier supplier.
De jury’s hebben de eerste beraadslagingen al achter de rug, wat geresulteerd heeft in twee lijsten van genomineerden. De komende maanden zullen deze bedrijven nader worden beoordeeld op aspecten als supply chain management, innovatievermogen, projectmanagement, risicogedrag & ondernemerschap en aan de hand van financiële criteria.
(Bron: LinkMagazine juni 2003)
Publicatiedatum: 1 juli 2003