Variass zoekt een gedreven Verkoper Binnendienst m/v

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor de functie van Verkoper Binnendienst. Je rapporteert aan de Sales Manager. Voor deze fulltime functie is de standplaats Veendam.

Functie omschrijving
Je informeert, ondersteunt en adviseert de account managers , onderhoudt klantcontacten en legt alles op de juiste manier vast in het verkoopsysteem. Tevens maak jij offertes en calculaties voor het sales team.

Wat ga je doen als Verkoper Binnendienst?
Als Verkoper Binnendienst maak je voor het sales team offertes en calculaties van de producten die wij ontwikkelen en produceren voor onze klanten. Deze zijn voornamelijk op het gebied van Elektronica. Je ondersteunt, informeert en adviseert de accountmanagers, onderhoudt klantcontacten en legt alles op de juiste manier vast in het verkoopsysteem. Door de platte organisatie en korte lijnen spreek je dagelijks veel collega`s van verschillende afdelingen. Je gaat aan de slag in een team van 6 personen met uiteenlopende leeftijden.

Wat vragen wij van een Verkoper Binnendienst?
Als Verkoper Binnendienst ben je commercieel ingesteld, administratief goed onderlegd, enthousiast, zelfstandig en daadkrachtig. Je hebt een goede kennis van Elektronica en meerdere jaren ervaring op het gebied van het Sales. Je weet op een tactische manier met de interne organisatie en klanten te communiceren. Van nature ben je flexibel, oplossingsgericht en werk je proactief aan verbeteringen. Zowel intern als extern weet je gemakkelijk contacten te leggen en te onderhouden.

Profiel

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een kei in het onderhouden van een relatienetwerk;
  • Je bent rekenkundig goed onderlegt;
  • Je hebt interesse in en/of kennis van (elektro)techniek, bijvoorbeeld door een technische opleiding;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent gedreven en daadkrachtig;
  • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken;
  • Je bent breed inzetbaar, helpt graag anderen en staat open voor verandering;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.


Voldoe jij aan bovenstaand profiel, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou
Een leuke afwisselde functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Variass biedt je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ontwikkelmogelijkheden, binnen een vast dienstverband. Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over onze organisatie of over de functie kun je op onze website terecht: www.variass.nl of kun je je richten tot Johan Behrendt  (Sales Manager)
(0598-619475). Je motivatiebrief en uitgebreid CV kunnen gemaild worden naar Viviënne van der Hout; Afdeling P&O; pz@variass.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.