Nadat Variass in 2003 werd uitgeroepen tot de op één na beste industriële toeleverancier van Nederland en ook in 2004 was genomineerd, volgt nu in 2005 wederom een finaleplaats. Variass is zeer ingenomen met het bereiken van de finale, vooral omdat het de eigen klanten zijn die Variass hebben voorgedragen. Het bereiken van de finale sluit naadloos aan bij de doelstelling van Variass, namelijk om tot de beste industriële toeleverancier van Nederland te behoren.
De bedrijven die de finale hebben bereikt zullen uitgebreid getoetst worden op kwaliteit, logistiek, technologie en kosten. Dit aan de hand van de Demand Chain Navigator. Hiermee wordt niet alleen de kwaliteit van de toeleverancier beoordeeld, maar wordt vooral een kwalificatie gegeven van de mate waarin uitbesteder en toeleverancier bij elkaar passen. Als toeleverancier van hoogwaardige industriële elektronica producten legt Variass zich toe op Total Value of Services.
Gerenommeerde topmanagers vormen de jury, die samen met de organisator het gezaghebbende blad LINK en ING de winnaar op 21 september a.s. bekend zullen maken op het hoofdkantoor van de ING Bank, het ING House, te Amsterdam.
Publicatiedatum: 9 augustus 2005