De 21ste NIDV Symposium & Tentoonstelling wordt gehouden op donderdag 19 november a.s. in Ahoy te Rotterdam. Het thema dit jaar is “Partners in veiligheid”. 
De defensiebeurs biedt overheden, defensie-organisaties en het internationale bedrijfsleven een zicht op de laatste technologische ontwikkelingen op defensie- en veiligheidsgebied. De aandachtsgebieden op deze beurs zijn: aerospace, landsystemen, marine, marechaussee, veiligheid. Ook zal er aandacht worden besteed aan het innovatieprogramma op het gebied van veiligheid. Hierin wordt expliciet een verband gelegd tussen de sterkten en kansen van de Nederlandse defensiegerelateerde industrie, vooral de prioritaire technologiegebieden en de technologische behoeften voor Defensie en Veiligheid.
 
Bezoek deze internationale tentoonstelling en ontmoet professionals uit uw branche. Het NIDV Symposium & Tentoonstelling wordt gehouden op 19 november 2009 in Ahoy te Rotterdam. De beurs is voor bezoekers geopend van 08.30 – 18.00 uur.
 
Combinatie Symposium & Tentoonstelling 
Naast het aanbod van exposanten op de beurs wordt de bezoekers een speciaal inhoudelijk programma aangeboden. Dit bestaat uit presentaties en lezingen. Vaste spreker op het symposium is de staatssecretaris van Defensie. Daarnaast worden (top-) functionarissen van Defensie, de overheid en politiek, een nationale of internationale industrie of een relevante instelling uitgenodigd een inleiding te verzorgen.
 
Variass Systems verwelkomt u graag op stand 110 in hal 2!