Op donderdag 24 mei jl. is bekend gemaakt dat Variass genomineerd is voor de Groninger Ondernemingsprijs 2007. In totaal zijn twee bedrijven genomineerd. De Groninger Ondernemingsprijs is een gezamenlijk initiatief van provincie en gemeente Groningen. Op 21 juni aanstaande wordt in Martiniplaza te Groningen, door een vakjury bekend gemaakt, wie de winnaar is geworden.
We zijn zeer blij met de nominatie. We zien deze nominatie als een bewijs van onze doelstelling om als Groninger bedrijf marktleider te zijn in Noord Nederland. Als industriële toeleverancier, willen we daarnaast tot de top van Nederland behoren met groeiende activiteiten in Europa.
De Groninger Ondernemingsprijs (www.ondernemingsprijs.nl) wordt jaarlijks uitgereikt. De bedrijven moeten daarbij voldoen aan de volgende criteria: originaliteit en duurzaamheid van het ondernemingsschap, kracht van de product/markt combinatie, innovativiteit, strategische visie, marketingstrategie, imago van het bedrijf, personeel-, kwaliteit- & milieubeleid en tevens wordt gekeken naar de financiële positie.
Met onze medewerkers hebben we deze nominatie behaald en gezamenlijk hebben we genoten van een heerlijke taart.
Publicatiedatum: 25-05-2007