Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van anderhalvemetersamenleving: TheDistancer. Deze prikkelvrije stand alone en universele hanger van sleutelformaat vertelt de persoon die op je afloopt, dankzij een eenvoudig stoplichtprincipe, direct of hij/zij/het zich op of BINNEN, PRECIES  op of BUITEN de 1,5 meter van jou bevindt. Eenvoudiger kan bijna niet! Draag het als een broche met magneetsluiting of clip of hang het met een breekkoord om de hals.

Gebruik in de zorgsector

The Distancer is om te beginnen bedoeld voor gebruik in de zorgsector, met name om verstandelijk gehandicapten te beschermen. Momenteel test zorginstelling ’s Heeren Loo op een locatie in Apeldoorn acht proefversies van het apparaat uit. The Distancer is een vinding van Leon Fock. Variass heeft van de vinding van Fock binnen enkele weken een handzaam apparaatje ontwikkeld en geproduceerd. Na de acht proefexemplaren die nu zorginstelling ’s Heeren Loo in Apeldoorn worden uitgeprobeerd, komen er eind volgende week 50 prototypes beschikbaar. Vervolgens wordt The Distancer in juli in productie genomen.

Over The Distancer

Één ondernemer kwam in april 2020, dankzij eigen ervaringen, met een maatschappelijke uitdaging én een mogelijke oplossing. Drie andere ondernemers, waaronder Variass, sloten direct aan en The Distancer was geboren. Je ontmoette The Distancer onder andere bij Omroep Max. The Distancer wordt volledig in Nederland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Voor meer informatie kijk je op: http://www.distancer.nl