Gezocht: Tactical Purchaser die zorgt voor een goede balans tussen prijs, kwaliteit en duurzame relaties

Breng jij graag iets teweeg binnen een organisatie? Weet jij je commerciële skills in te zetten om op het scherpst van de snede te kunnen onderhandelen? Wees dan welkom in de Hightech wereld van Variass.

Bij ons mag jij als Tactical Purchaser doen waar jij goed in bent en waar je mogelijk nog beter in wil worden. Je managet op tactisch niveau de inkoop van onder andere elektronica componenten. Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en afwikkelen van het totale inkooptraject en het optimaliseren van het gewenste voorraadbeheer. Je doet marktonderzoek om kwaliteit, beschikbaarheid en kosten te verbeteren. Je maakt data analyses, onderzoekt verbetermogelijkheden en geeft adviezen. Ook stel je materiaalcalculaties op en ondersteun je de afdeling Development bij het kiezen van de meest optimale componenten.

Variass is een open organisatie waar persoonlijk contact belangrijk is. Verveling kennen we hier niet en stilstaan is geen optie.

Ben jij het?
In een levendige werkomgeving blijf jij kalm en reageer je rustig bij tegenslag, tegenspel en kritiek. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven, pas je het doel, je aanpak of je eigen gedrag aan. Je zoekt zelf kansen en mogelijkheden op en draagt uit eigen beweging ideeën of oplossingen aan. Ook leg je verbanden tussen gegevens en/of vraagstukken en hanteert bij de analyse verschillende invalshoeken. Je volhardt bij weerstand, teleurstelling of tegenslag en bent in staat om tot weloverwogen, (soms) snelle oplossingen te komen.

Als Tactical Purchaser heb je:

  • Goede kennis van Elektronica componenten;
  • Ervaring op het gebied van het inkopen van Elektronica componenten;
  • Hbo werk-/denkniveau met minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in de richting van elektrotechniek;
  • Een afgeronde NEVI 1 opleiding of bewezen ervaring op het gebied van Inkoop;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden?
Een uitdagende werkomgeving met kansen om jezelf te ontwikkelen binnen de functie en de organisatie. Daarnaast krijg je een vast contract voor 32 tot 40 uur tegen een goed salaris. Ook bieden we:

  • Flexibele werktijden;
  • Invulling van de werkweek in overleg bepalen;
  • 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen (o.b.v. fulltime);
  • Pensioenregeling.

Naast ontwikkeling en hard werken vinden wij plezier maken erg belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook hebben we verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ’s en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Een organisatie met een nuchtere cultuur waarin de hechte samenwerking met onze klanten voorop staat. Wij ontwerpen en produceren een groot scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële markt: o.a. Infuuspompen en systemen voor analyses in laboratoria en voedingsindustrie; toegangscontrole en beveiliging en klimaatbeheersing voor in gebouwen en kassen. 

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van digitalisering, duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. Onze missie is: Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in hun business.

Match?
Solliciteer snel en we nemen spoedig contact met je op. Je motivatie en CV mail je naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin Zandvliet van de afdeling P&O. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Susan Siebum (Procurement Manager) via 0598-619475.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.