Donderdag 2 oktober hebben we in ons bedrijfspand een seminar voor onze klanten georganiseerd onder de naam Variass Connected.
Variass heeft zich als doel gesteld om een bijdrage te leveren aan de kennisvergroting van haar klanten. Middels het seminar zijn er verschillende actuele ontwikkelingen in de elektronicabranche bij onze klanten onder de aandacht gebracht. Hiermee is een nieuwe stap gezet in het samenwerkingsproces tussen onze organisatie en onze klanten.
Tijdens het seminar hebben de 50 deelnemers niet alleen geluisterd en gekeken naar de interessante presentaties van de gastsprekers, maar heeft een uitgebreide rondleiding door het bedrijfspand ook meer inzicht gegeven in het productieproces.
De positieve reacties van de deelnemers tijdens de lunch en de borrel, hebben ons gesterkt in de gedachte dat we met de organisatie van het seminar een goede stap hebben gezet in het samenwerkingstraject met onze klanten.
Indien u als klant niet aanwezig bent geweest bij het seminar, maar wel graag op de hoogte gesteld wilt worden van de onderwerpen die behandeld zijn tijdens het seminar, kunt u per e-mail contact opnemen met Johan Behrendt (Sales Manager):
 
Publicatiedatum: 10 oktober 2003