Gezocht: QA Engineer die onze processen naar een hoger kwaliteitsniveau tilt

Wil jij jouw verbetertools inzetten en kunnen we jou uitdagen actie te ondernemen om onze processen en technieken te verbeteren? Ben jij een echte aanjager en durf je een coördinerende rol op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw activiteiten zijn gericht op het verhogen van ons kwaliteitsbewustzijn, zodat de product- en proceskwaliteit continu verbetert. Bij binnenkomende klachten zorg je dat de klachtenprocedure correct gevolgd wordt.

Samen met de proceseigenaar stel je de rootcause op, onderzoekt verbetermogelijkheden en geeft adviezen hoe dergelijke kwaliteitsproblemen voorkomen kunnen worden en geborgd. Je coördineert de Q-cirkels en monitort verbeteracties die uit data analyses naar voren komen samen met de proceseigenaar. Ook stel je maandelijkse afdelingsrapportages op.

Variass is een open organisatie waar persoonlijk contact belangrijk is. Verveling kennen we hier niet en stilstaan is geen optie, Variass streeft altijd naar verbetering. Je werkzaamheden zijn divers, dus over de gehele breedte van het bedrijfsproces.

Je standplaats is Veendam, maar je bent ook regelmatig werkzaam in Drachten. 

Ben jij het?
Je blijft kalm in een levendige werkomgeving en reageert rustig bij tegenslag, tegenspel en kritiek. Je deelt graag je kennis met collega’s en hieruit blijken ook jouw skills om te levellen. Je stelt prioriteiten voor jezelf en anderen en maakt een realistische raming van tijd, mensen en middelen die voor het werk nodig zijn. Hierdoor lever je de afgesproken resultaten op het afgesproken moment. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Tot slot heb je mbo+ werk-/denkniveau met 2 tot 3 jaar werkervaring in een technisch omgeving.

Wat wij bieden?
Een uitdagende werkomgeving, waarin aandragen van ideeën en oplossingen uit eigen beweging aangemoedigd worden. Er zijn talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de functie en doorgroeien naar andere functies/afdelingen is mogelijk. Daarnaast krijg je een vast contract voor 32 tot 40 uur tegen een goed salaris. Ook bieden we:

  • Flexibele werktijden;
  • Invulling van de werkweek in overleg bepalen;
  • 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen (o.b.v. 40 uur);
  • Pensioenregeling.

Naast ontwikkeling en hard werken vinden wij plezier maken erg belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook hebben we verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ’s en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Een organisatie met een nuchtere cultuur waarin de hechte samenwerking met onze klanten voorop staat. Wij ontwerpen en produceren een groot scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële markt: o.a. Infuuspompen en systemen voor analyses in laboratoria en voedingsindustrie; toegangscontrole en beveiliging en klimaatbeheersing voor in gebouwen en kassen.

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van digitalisering, duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. Onze missie is: Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in hun business.

Match?
Solliciteer en we nemen spoedig contact met je op. Je motivatie en CV mail je naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin Zandvliet van de afdeling P&O. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Johann Rehwinkel (Manager QA & RA) via telefoonnummer 0598-619 475.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!