Gezocht: Project Engineer om uitdagende projecten tot een succes te maken!

Heb je al een aantal jaren ervaring maar ben je op zoek naar voortgang in je carrière? Heb je praktijkervaring en wil je jezelf verder ontwikkelen? Ter uitbreiding van ons engineersteam in Veendam zijn wij op zoek naar een project engineer met affiniteit voor techniek die het leuk vindt om uitdagende projecten tot een succes te maken.

Wat ga je doen?
Als project engineer ben jij in de lead als het gaat om klantspecifieke projecten en productieprocessen. Vanaf de start van het project werk je nauw samen met de klant en stuur je de interne organisatie aan:

  • Je interpreteert de aangeleverde technische tekeningen, je bereidt het werk voor en zet acties uit binnen de organisatie;
  • Je bewaakt het vastgestelde budget en doet budgetvoorstellen n.a.v. wijzigingen;
  • Ook los je zelf technische vraagstukken op en ben je het aanspreekpunt voor de interne en externe klant.

Alles met het doel om het product volgens de gewenste kwaliteit en op tijd bij de klant te krijgen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je hebt HBO werk-/denkniveau met een technische achtergrond (bijv. technische bedrijfskunde, elektronica, mechanica, mechatronica). Je hebt affiniteit met projectmanagement en bent bereid hier aanvullende trainingen voor te volgen. Ook:

  • Kun je prioriteiten stellen, beschik je over een helikopterview en blijf je kalm in een levendige werkomgeving;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt natuurlijk overwicht en combineert je doortastendheid met tact en flair. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Ben je een toegankelijke, proactieve collega die belang hecht aan het teamgevoel.

Dit bieden wij jou
Een (vast) contract voor 32 tot 40 uur per week tegen een goed salaris. Ontwikkelmogelijkheden binnen de functie en doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of afdelingen. Ook krijg je:

  • Flexibele werktijden;
  • De invulling van de werkweek is in overleg te bepalen;
  • 27-vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. 40 uur;
  • Pensioenregeling.

Je wordt opgenomen in een warm en hartelijk engineeringsteam. De sfeer is informeel, open en toegankelijk. De kracht van dit team ligt in samenwerking, zaken bespreekbaar maken en er écht voor elkaar zijn. Eén tot twee keer per jaar organiseert het team een gezellig uitje.

Naast ontwikkeling en hard werken vinden wij plezier maken erg belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook hebben we verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ’s en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Een organisatie met een nuchtere cultuur waarin de hechte samenwerking met onze klanten voorop staat. Wij ontwerpen en produceren een groot scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële markt: o.a. Infuuspompen en systemen voor analyses in laboratoria en voedingsindustrie; toegangscontrole en beveiliging en klimaatbeheersing voor in gebouwen en kassen.

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van digitalisering, duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. Onze missie is: Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in hun business.

Match?
Solliciteer snel en we nemen spoedig contact met je op. Je motivatie en CV mail je naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin. Zandvliet van de afdeling P&O.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Simon Boiten (Head Engineering) via telefoonnummer 0598-619 475 of e-mail s.boiten@variass.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.