Monteur Mechatronica

Stel je voor dat je de kans krijgt om jouw technische en communicatieve talenten te laten schitteren in een omgeving waar innovatie en precisie centraal staan? Welkom bij Variass, waar we op zoek zijn naar een enthousiaste Monteur Mechatronica om ons team in Drachten vanaf 2024 te versterken.

Als Monteur Mechatronica bij Variass, ben je een cruciale speler in het creëren van hoogwaardige producten. Je monteert, regelt af en test diverse apparaten, deelproducten en prototypen. Jouw toewijding aan kwaliteit versterkt ons excellentie-imago.

Jouw werkdag
Je dag begint met een duidelijk doel: hoogwaardige producten creëren die klanttevredenheid garanderen. Je stelt complexe mechanische, elektronische en/of optische deelproducten, prototypen en nulseries samen. Je focust vervolgens op het afregelen en testen van deze producten, waarbij je problemen opspoort en oplost om de kwaliteit te waarborgen.

Kracht van samenwerking
Bij Variass werk je nooit alleen. Samen met collega’s waarborg je de kwaliteit van elk product. Je controleert niet alleen je eigen werk, maar controleert en helpt ook anderen bij het assembleren van eindproducten en halffabrikaten. Jouw precisie en aandacht voor detail versterken ons gezamenlijk resultaat.

Jouw Toolbox van talent
Je brengt een mix van technische vaardigheden en praktisch inzicht mee. Je kunt meet- en regelapparatuur instellen, zelfstandig storingen oplossen en werken met ontwerpers van testapparaten voor een soepele workflow. Je ondersteunt ook Engineers bij het maken van werkinstructies en keurprocedures. Eigen initiatief wordt gewaardeerd bij het signaleren van problemen en oplossingen.

Groei en Ontwikkeling
Bij Variass groei je niet alleen als professional, maar ook als persoon. Je kunt flexibel op andere afdelingen werken en nieuwe collega’s ondersteunen. Deze variatie geeft je een breder perspectief op onze organisatie en processen.

Wat we verwachten

  • MBO-4 werk- en denkniveau
  • Werkervaring in mechatronica
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van Nederlands en Engels
  • Flexibele houding en inzetbaar voor andere locaties, zoals Veendam
  • Je woont op bereisbare afstand van Drachten en Veendam

Jouw beloning
Je krijgt de vrijheid om jouw ontwikkelingstraject vorm te geven, samen met jouw leidinggevende. Ook krijg je:

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 32 tot 40 uur per week tegen een goed salaris afgestemd op je ervaring.
  • Flexibele starttijden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen
  • Pensioenregeling

Naast ontwikkeling en hard werken, hechten wij ook waarde aan plezier en ontspanning. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook zijn er verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ’s en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een toonaangevend High Tech bedrijf waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. We bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Onze Variass Academy speelt hierin een belangrijke rol door middel van bijscholing en verdere ontwikkeling.

Met een nuchtere cultuur plaatsen we de samenwerking met onze klanten centraal. We ontwerpen en produceren een breed scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële sector. Door o.a. het produceren van medische apparatuur zoals infuuspompen, kankerbehandelingssystemen en transplantatietechnologie dragen we bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We onderscheiden ons door digitalisering, duurzame relaties en samenwerkingen. Onze missie is eenvoudig, maar krachtig: We helpen onze klanten succesvol te zijn in hun bedrijfsvoering.

Klaar voor de Uitdaging?
Stuur je sollicitatie naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin Zandvliet. Voor vragen, bel 0598-619 475 en vraag naar Sytse Lootsma. We kijken uit naar een gesprek met jou!