Monteur Operator m/v

Variass zoekt voor de vestiging in Veendam een enthousiaste Monteur Operator m/v.

Voor de afdeling SMT (Surface Mounting Technology) zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamplayer (40 uur, er wordt momenteel in 3 ploegen gewerkt).
De afdeling produceert met haar geavanceerde machinepark producten (printplaten) met zeer hoge kwaliteitseisen.

Functie omschrijving
De Monteur Operator verricht controle en bewerkingswerkzaamheden. De bewerkingswerkzaamheden bestaan uit de werkvoorbereiding voor de machinale productie. Daarnaast wordt je ingezet op alle andere voorkomende werkzaamheden op de afdeling SMT.
Het gaat om een functie met veel diversiteit in de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn fysiek niet zwaar en je werkt in een schone en geklimatiseerde omgeving.

Profiel
Je hebt minimaal een LBO denk- en werkniveau, we zoeken iemand met een positieve instelling die graag in teamverband werkt. Door interne training heeft de monteur enige kennis van componenten, technieken, montagevoorschriften en kwaliteitseisen. Je bent flexibel, handig, oplossingsgericht en je hebt affiniteit met techniek. Ben je bereid om te werken in flexibele diensten, op dit moment wordt gewerkt in de drieploegendienst.

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou

Wij bieden jou een salaris conform CAO-Metalektro en een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de organisatie kun je op onze website terecht of je kunt je richten tot Koen kijk in de Vegt (0598 – 619475). Je gemotiveerde sollicitatiebrief en uitgebreide CV kan gemaild worden naar Viviënne van der Hout; P&O; pz@variass.nl