Medewerker Catering & Schoonmaak

Ben jij servicegericht en houd je van een schone en gastvrije lunchomgeving? Voor onze “Meet & Eat” faciliteit in Veendam zoeken wij een enthousiaste collega.

Jouw rol
Je bent verantwoordelijk voor het openstellen en schoonhouden van de “Meet & Eat” ruimte, zodat deze altijd netjes en gastvrij is. Je zorgt voor de hygiënische bereiding van voedingsmiddelen en houdt je bezig met verkoop en kasverwerking. Daarnaast houd je de voorraad bij, doe je bestellingen en boodschappen en maak je in de middag vier toiletblokken schoon. Op verzoek zet je koffie en thee klaar in een van onze spreekkamers.

Wat we verwachten
Je bent een vriendelijke en gezellige collega en je communiceert gemakkelijk met andere mensen. Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren zodat alles soepel verloopt. Zelfstandig werken gaat je goed af en je weet wat er moet gebeuren zonder voortdurend aanwijzingen te krijgen. Je beheerst de Nederlandse taal in voldoende mate.

Wat heeft Variass jou te bieden?
Deze functie is beschikbaar voor 20 uur per week en je hebt uitzicht op een vast contract. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen € 2.600 en € 2.750 op basis van fulltime. Ook krijg je:

  • Pensioenregeling
  • 27-vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. fulltime
  • Collectiviteitskorting aanvullende zorgverzekering
  • Wekelijks gratis fruit

Naast ontwikkeling en hard werken, hechten wij ook waarde aan plezier en ontspanning. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook zijn er verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten met foodtrucks en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een hightech bedrijf, met een nuchtere cultuur waarin hechte samenwerking met klanten centraal staat. Wij ontwerpen en produceren een groot scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële markt. Door o.a. het produceren van infuuspompen, kankerbehandelingssystemen en transplantatietechnologie dragen we bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij onderscheiden ons door digitalisering, innovatie, duurzame relaties en samenwerkingen. Onze missie is eenvoudig, maar krachtig: Klanten helpen succesvol te zijn in hun business.

Klaar voor de uitdaging?
Stuur je sollicitatie naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin Zandvliet. Voor vragen, bel 0598-619 475 en vraag naar Johann Rehwinkel (Manager QA & RA). We kijken uit naar een gesprek met jou!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.