Junior Project Engineer

Variass Group is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management. Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Er is onder andere een eigen Academy waarin we professionals bijscholen en intern opleiden. Tevens is Variass onderdeel van het ICD (Innovatie Cluster Drachten). Variass heeft 125 medewerkers verdeeld over 2 locaties.

Ter uitbreiding van ons Engineering team zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor de functie van Junior Project Engineer. Voor deze functie is de standplaats Veendam.

Functie omschrijving

Als Junior Project Engineer begin je met een gedegen opleidingstraject waarbij je alle disciplines binnen Variass leert kennen.
Je leert hoe we omgaan met nieuwe producten, de bijbehorende stamgegevens en hoe we deze onderhouden gedurende de gehele lifecycle.
Na je opleidingstraject help en ondersteun je de Project Engineers, maar krijg je ook de verantwoordelijkheid voor een aantal klanten. Je bent voor deze klanten het technische aanspreekpunt en de coördinator binnen Variass.

Profiel
– Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
– Je hebt affiniteit met techniek (elektronica, mechanica en mechatronica) is een pré;
– Je hebt een proactieve houding en bent een teamplayer;
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

Voldoe jij aan bovenstaande profiel, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou

Een leuke afwisselde functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Variass biedt je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over onze organisatie of over de functie kun je op onze website terecht: www.variass.nl of kun je je richten tot Simon Boiten (Head Engineering) (0598-619475). Je motivatie en uitgebreid CV kan gemaild worden naar Viviënne van der Hout; Afdeling P&O; pz@variass.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld