Variass zoekt een gedreven Medewerker Technische dienst m/v (0,8 FTE)

Variass Group is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management. Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling.

Er is onder andere een eigen Academy waarin we professionals bijscholen en intern opleiden. Tevens is Variass onderdeel van het ICD (Innovatie Cluster Drachten). Variass heeft 125 medewerkers verdeeld over 2 locaties.

Ter vervanging in ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor de functie van Medewerker Technische dienst.

Functie omschrijving
In deze afwisselende en veelzijdige functie houdt de Huismeester zich vooral bezig met het uitvoeren van lichte onderhoudswerkzaamheden in onze verschillende bedrijfspanden. Tot je vaste werkzaamheden horen o.a. reinigen van aircofilters, uitvoeren van NEN 3140 keuringen, controleren van de ESD-vloeren. Daarnaast kun je ingezet worden bij interne verhuizingen, het begeleiden van leveranciers die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, het schoonhouden direct rondom het pand / tuin en ondersteuning van diverse afdelingen, waaronder productie.

 

Profiel

  • Je beschikt over MBO-4 werk- en denkniveau in een technische richting.
  • Je beschikt over technisch inzicht;
  • Je bent in staat om zelfstandig vanaf tekeningen en vanuit instructieboeken te werken;
  • Je toont eigen initiatief t.a.v. het signaleren van problemen en het aandragen van oplossingen;
  • Je bent flexibel en je kunt gemakkelijk schakelen tussen diverse opdrachten;
  • Het plannen van jouw werkzaamheden gaat je goed af;
  • Je bent een echte teamspeler.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?  dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou
Een leuke afwisselde functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Variass biedt je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over onze organisatie of over de functie kun je op onze website terecht: www.variass.nl of kun je je richten tot Johann Rehwinkel  (Manager QA & RA)

op telefoonnummer 0598-619475. Je motivatiebrief en uitgebreid CV kunnen gemaild worden naar Viviënne van der Hout; Afdeling P&O; pz@variass.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.