Variass zoekt een gedreven HRM medewerker (0,5 FTE).

Variass Group is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management. Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling.
Er is onder andere een eigen Academy waarin we professionals bijscholen en intern opleiden. Tevens is Variass onderdeel van het ICD (Innovatie Cluster Drachten). Variass heeft 125 medewerkers verdeeld over 2 locaties.

Ter uitbreiding van ons team op de afdeling P&O te Veendam zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor de functie van HRM Medewerker..

Functie omschrijving
Als HRM medewerker ben je verantwoordelijk en draag je zorg voor de uitvoering van de HRM taken en het HRM beleid. Jouw doel is om de toekomstige vraag naar personeel in te vullen, en een neutraal aanspreekpunt te zijn voor medewerkers naast hun leidinggevende.
Je onderhoudt contacten met het MT (informerend, overtuigend en denkt mee) over de ontwikkeling van de organisatie en geeft de noodzakelijke input bij wijzigingen in wet- en regelgeving. Verder adviseer je de leidinggevenden en MT over de ontwikkeling van de medewerkers binnen de organisatie (middels een opleidingsplan) en haar doelstellingen waarbij werkgeluk en de binding tussen bedrijf en medewerker erg belangrijk zijn. Ook wordt van je verwacht dat je bij afwezigheid taken waarneemt van de medewerker P&O.
Daarnaast ben je in staat om afdeling overschrijdend te denken, je bent communicatief zeer vaardig (collegae informeren, motiveren, instrueren en overtuigen).

Profiel

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in de richting Human Resource Management;
  • Je neemt het voortouw in verbeteringen;
  • Je ziet ad hoc situaties als een uitdaging;
  • Je communicatie is glashelder, waarbij het creëren van draagvlak en motiveren van essentieel belang zijn;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent een echte teamspeler.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou
Een leuke afwisselde functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Variass biedt je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de organisatie of de functie kun je op onze website terecht: www.variass.nl of kun je je richten tot Alex Overdijk (Finance Director, tel. 0598 – 619475). Je motivatiebrief en uitgebreid CV kan gemaild worden naar Viviënne van der Hout; afdeling P&O; pz@variass.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.