Gezocht: Engineer die zich graag vastbijt in afwisselende opdrachten

Stel je voor dat je in vaste dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij je echt in vast kunt bijten! Die jouw groei versnellen. En beeld je eens in dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Hoe klinkt dat? Gaaf toch?!

Dan hoor jij bij Variass thuis en is deze vacature jou op het lijf geschreven. Zekerheid en diversiteit in opdrachten; dit bieden wij jou op onze locatie in Drachten. Sparren met collega-specialisten en monteurs is altijd mogelijk en persoonlijk contact is belangrijk bij Variass. Verveling kennen we hier niet en stilstaan is geen optie.

Taken van jou zijn het industrialiseren en monitoren van klantspecifieke projecten en productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor specificaties, werkomschrijvingen en begrotingen en je hebt een adviserende rol. Wijzigingen in een concept en/of proces beoordeel jij als eerste en je werkt vaak nauw samen met de klant.

Alles met het doel om het product volgens de gewenste kwaliteit en tijdig bij de klant te krijgen.

Ben jij het?
Variass zoekt mensen met inzicht en pit. Je bent proactief en blijft kalm in een levendige werkomgeving waar je de juiste prioriteiten weet te stellen. Je wilt Variass écht verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde. Je deelt graag je kennis met collega’s en hieruit blijken ook jouw skills om te levellen. Je hebt mbo werk-/denkniveau met ervaring op gebied van technische bedrijfskunde, elektronica, mechanica, mechatronica of hbo werk-/denkniveau met affiniteit voor techniek (bijv. technische bedrijfskunde, elektronica, mechanica, mechatronica).

Wat wij bieden?
Talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de functie en doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of afdelingen. Daarnaast een vast contract voor 32 tot 40 uur tegen een goed salaris. Ook bieden we:

  • Flexibele werktijden;
  • Invulling van de werkweek in overleg bepalen;
  • Vakantie- en adv-dagen
  • Pensioen.

Naast ontwikkeling en hard werken vinden wij plezier maken erg belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook hebben we verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ’s en lunches rondom feestdagen.

Match?
Solliciteer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je motivatie en CV mail je naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin Zandvliet van de afdeling P&O.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kleis van der Singel (Supply Chain Manager) via telefoonnummer 0598-619 475 of e-mail k.van.der.singel@variass.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.