Assistent Werkvoorbereider

Variass Group is een system supplier gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management. Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Er is onder andere een eigen Academy waarin we professionals bijscholen en intern opleiden. Tevens is Variass onderdeel van het ICD (Innovatie Cluster Drachten). Variass heeft 125 medewerkers verdeeld over 2 locaties.

Ter vervanging zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor de functie van Assistent Werkvoorbereider. Voor deze functie is de standplaats Drachten.

Functie omschrijving
In de rol van assistent werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles in productie op rolletjes loopt! Voor klanten, collega’s en leveranciers ben jij de technische sparringpartner.

Profiel

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met techniek (elektronica, mechanica en mechatronica);
  • Je hebt een proactieve houding en bent een teamplayer;
  • Je hebt basiskennis identificatie electronica componenten;
  • Je bent flexibel en accuraat en hebt een scherp oog voor techniek;
  • Kennis van Sap is een Pré.

Voldoe jij aan bovenstaande profiel, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou
Een leuke afwisselde functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Variass biedt je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over onze organisatie of over de functie kun je op onze website terecht: www.variass.nl of kun je je richten tot Kleis van der Singel (Supply Chain Manager) (0598-619475). Je motivatie en uitgebreid CV kan gemaild worden naar Viviënne van der Hout; Afdeling P&O; pz@variass.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.