Assistent Inkoper 1FTE

Variass zoekt een gedreven Assistent Inkoper.
Variass Group is een system supplier gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management. Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Er is onder andere een eigen Academy waarin we professionals bijscholen en intern opleiden. Tevens is Variass onderdeel van het ICD (Innovatie Cluster Drachten). Variass heeft 125 medewerkers verdeeld over 2 locaties.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor de functie van Assistent Inkoper. Je rapporteert aan de Procurement Manager. Voor deze functie is de standplaats Veendam.

Functie omschrijving
Ondersteuning van de afdeling Inkoop op het gebied van operationeel inkoop, in de vorm van afhandelen van administratieve en operationele inkoop activiteiten. Dit m.n. gericht op communicatie met leveranciers om een goede toelevering te bewerkstelligen.

Profiel

  • Je beschikt over MBO 3-4 werk- en denkniveau;
  • Kennis van SAP is een pre;
  • Affiniteit met elektronica zou fijn zijn;
  • Je bent fulltime beschikbaar, 32 uur in overleg;
  • Operationele inkoopervaring is een pre;
  • Je bent bekend met MS Office, vooral Excel is een must.

 

Voldoe jij aan bovenstaande profiel, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Variass biedt jou
Een leuke afwisselde functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Variass biedt je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder naast 27 vakantiedagen ook 13 ADV-dagen en flexibele werktijden, met voldoende ontwikkelmogelijkheden binnen een vast dienstverband. Wanneer je interesse hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over onze organisatie of over de functie kun je op onze website terecht: www.variass.nl of kun je je richten tot Susan Siebum (Procurement Manager) (0598-619475).
Je motivatie en uitgebreid CV kan gemaild worden naar Viviënne van der Hout; Afdeling P&O; pz@variass.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld..