Assemblagemedewerker Mechanica

Ben jij een echte hands-on techneut? Heb je een passie voor techniek en gedij je goed in een teamomgeving? Zoek je naar een werkplek die je kansen biedt om te groeien? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze locatie in Drachten vanaf 2024!

In de rol van Assemblagemedewerker Mechanica ben jij de spil van ons productieproces. Je zorgt voor de nauwkeurige montage, het fijne afstellen en grondige tests van subsamenstellingen en producten. Deze stel je samen volgens gedetailleerde productinformatie. Je begrijpt dat jouw bijdrage het verschil maakt bij het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten.

Jouw werkdag
Je begroet collega’s met een glimlach en gaat aan de slag met vakkundige taken. Een glinsterende verzameling mechanische onderdelen en fijne elektronische componenten wachten op jouw bekwame handen Je voert belangrijke assemblage- en testwerkzaamheden uit, zoals zorgvuldige samenstelling van mechanische delen en nauwkeurig soldeerwerk van elektronische onderdelen.

Tijdens de ochtendzon zet je eenvoudige mechanische en/of elektronische prototypen op. Hier bundel je creativiteit en technische vaardigheden om iets nieuws te creëren. Na de lunch ga je aan de slag met uitdagendere opdrachten. Je assembleert complexere apparaten, deelproducten en eindproducten met dezelfde aandacht voor detail.

Jouw toolbox van talent
Je ervaring in assembleren van mechanische of elektronische producten geeft je een voorsprong. Technische schema’s en kwaliteitseisen zijn bekend terrein. Je handvaardigheid is bewonderenswaardig; zelfs de kleinste onderdelen monteer je met precisie. Je werkt nauw samen met collega’s om te waarborgen dat elk product aan strenge kwaliteitsnormen voldoet. Je toont initiatief bij het signaleren van problemen en aandragen van oplossingen.

Wat we verwachten

  • VMBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring in het assembleren van mechanische en/of elektronische producten.
  • Communicatieve vaardigheden
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibele houding

Jouw beloning
Je kunt doorgroeien naar Monteur Mechatronica. Je krijgt de vrijheid om jouw ontwikkelingstraject vorm te geven, samen met jouw leidinggevende. Ook krijg je:

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 32 tot 40 uur per week tegen een goed salaris afgestemd op je ervaring.
  • Flexibele starttijden
  • 25-vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. fulltime
  • Collectiviteitskorting aanvullende zorgverzekering
  • Pensioenregeling

Naast ontwikkeling en hard werken, hechten wij veel waarde aan plezier en ontspanning. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Bovendien zijn er verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ’s en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een toonaangevend High Tech bedrijf waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. We bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Onze Variass Academy speelt hierin een belangrijke rol door middel van bijscholing en verdere ontwikkeling.

Met een nuchtere cultuur zetten we samenwerking met onze klanten voorop. We ontwerpen en produceren een breed scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële sector. Door o.a. het produceren van medische apparatuur zoals infuuspompen, kankerbehandelingssystemen en transplantatietechnologie dragen we bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We onderscheiden ons door digitalisering, duurzame relaties en samenwerkingen. Onze missie: het succes van onze klanten ondersteunen in hun bedrijfsvoering.

Klaar voor de Uitdaging?
Stuur je sollicitatie naar pz@variass.nl t.a.v. Yasmin Zandvliet. Voor vragen, bel 0598-619 475 en vraag naar Sytse Lootsma. We kijken uit naar een gesprek met jou!